Wie zijn we

Ons website-adres is: https://www.elti.nl.

Onze identiteit en contactgegevens:
Naam: Elti B.V.
Contactgegevens: Ambachtsweg 1, 4128 LC Lexmond
Email: info@elti.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties
Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media
Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren
Als bezoekers contactformulieren invullen op de site, verzamelen we de gegevens die ingevuld zijn in het formulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Cookies
Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics. Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde “cookies”, tekstbestanden die op het gebruikte apparaat opgeslagen worden en die een analyse van het gebruik van de website door de websitebezoeker mogelijk maken. De door de cookies gegenereerde informatie over het gebruik van deze website wordt in de regel naar een server van Google gestuurd en daar opgeslagen.

Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van Google en gegevensbescherming is te vinden onder Voorwaarden Google Analytics resp. onder Overzicht Google Analytics.

Met wie we jouw data delen

Wij kunnen uw persoonsgegevens aan derden verstrekken die behulpzaam zijn in het uitvoeren van een overeenkomst. Denk hierbij aan bijvoorbeeld transporteurs. Daarnaast kunnen uw gegevens aan derde verstrekt worden als we daar een wettelijke verplichting toe hebben. Hierbij moet u denken aan de belastingdienst of onze accountant. Dit om te kunnen voldoen aan onze verplichtingen op het gebied van het belastingrecht.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Jouw contactinformatie

Het gebruik van onze diensten kan met zich meebrengen dat u wordt gevraagd om uw persoonsgegevens aan ons te verstrekken. Als dit u wordt gevraagd kunt u dit weigeren.

Wij verwerken de volgende gegevens die u aan ons verstrekt:

  • Naam
  • (Aflever)adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres

In aanvulling op deze gegevens kunnen wij aanvullende gegevens verwerken uit externe bronnen, zoals het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Aanvullende informatie

Hoe we jouw data beveiligen

Elti B.V. neemt de bescherming van gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via info@elti.nl.

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Wij zijn verplicht om datalekken te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als daaruit risico voortvloeit voor de betrokkenen. Ook moeten wij de benadeelde(n) van het datalek hierover informeren als er een kans bestaat op ernstig nadelige gevolgen voor hen. De Autoriteit Persoonsgegevens is de toezichthouder op het gebied van privacy. Voor uitgebreide informatie over de meldplicht datalekken verwijzen wij u naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Van welke derde partijen we data ontvangen
Wij ontvangen data van derde partij Google Analytics.

Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van Google en gegevensbescherming is te vinden onder Voorwaarden Google Analytics resp. onder Overzicht Google Analytics.

Wat voor geautomatiseerde besluiten we nemen en profilering we doen met gebruikersgegevens
Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming, met inbegrip van profilering.

Openbaarmakingsverplichtingen van de industrie

ELTi B.V. is niet gebonden aan enige openbaarmakingsverplichtingen van de industrie.

 

Naam Vertegenwoordiger

Naam Vertegenwoordiger

Vertegenwoordiger regio Zuid

Responsive Styles Large Desktop And Above
(min-width: 1405px)
Responsive Styles Standard Desktop Only
(min-width: 1100px) and (max-width: 1405px)
Not defined
(min-width: 981px) and (max-width: 1100px)
Responsive Styles Tablet And Below
(max-width: 980px)
Responsive Styles Tablet Only
(min-width: 768px) and (max-width: 980px)
Responsive Styles Smartphone Only
(max-width: 767px)
Responsive Styles Smartphone Portrait
(max-width: 479px)