Over ELTi

Verkoop binnendienst

Onze medewerkers van de verkoop binnendienst zorgen er voor dat u persoonlijk en servicegericht wordt geholpen met al uw vragen over confectie-uitvoering, stoffen, prijzen, adviezen, orders, levertijden, enz.

Orderintake

Alle te verwerken stoffen en orders komen binnen op onze afdeling orderintake, waar onze medewerkers de orders invoeren of de stof matchen met uw digitale order. En als er nog iets onduidelijk is nemen ze even contact met u op.

Atelier

In onze Nederlandse ateliers werken ervaren naaisters met zorg en aandacht om er voor te zorgen dat uw klant een mooi en netjes geconfectioneerd gordijn (of ander product) krijgt.

Chauffeur

Met eigen bezorging worden de goed verpakte gordijnen persoonlijk door onze chauffeurs aan u afgegeven of keurig weggehangen in uw winkel of magazijn. En wat zo fijn is, hij heeft ook nog wat verstand van confectie en gordijnen en kan wekelijks op een vaste route dag bij u langskomen.

Stoffeerder

Elti maakt niet alleen gordijnen (en allerlei andere producten), maar hangt ze ook op als u dat wilt. Met eigen stoffeerders kunnen wij ook inmeten, rails plaatsen en gordijnen of raambekleding ophangen.

Verkoopadviseur

Graag denken we met u mee over collecties en showbanen in uw winkel. Ook kunnen we het hebben over onze producten en diensten, bestellen via WoonTotaal, service, enz. Op bezoek in uw winkel of in één van onze showrooms.

Responsive Styles Large Desktop And Above
(min-width: 1405px)
Responsive Styles Standard Desktop Only
(min-width: 1100px) and (max-width: 1405px)
Not defined
(min-width: 981px) and (max-width: 1100px)
Responsive Styles Tablet And Below
(max-width: 980px)
Responsive Styles Tablet Only
(min-width: 768px) and (max-width: 980px)
Responsive Styles Smartphone Only
(max-width: 767px)
Responsive Styles Smartphone Portrait
(max-width: 479px)