OER is oorspronkelijk

OER is puur en zuiver

OER is degelijk en robuust

OER is kleur

OER is licht

OER is origineel

Met de kwaliteitscollectie van OER gordijnen is er altijd een geschikte stof om uw collectie aan te vullen.

Uitgebreide collectie

Al generaties lang hangen onze vitrages en inbetween gordijnen voor vele ramen in Nederland en België. Onze collectie is voortgekomen uit de gordijnstoffen van Gardisette. Deze oorsprong blijft zichtbaar in onze collectie waarvoor wij altijd dezelfde hoge kwaliteitsnormen nastreven. Onze ambitie is om toonaangevend te zijn in mooie en sterke transparante stoffen, bij voorkeur kamerhoog. Met de grootste zorg en aandacht maken we ze graag naadloos en op maat in onze eigen confectieateliers.

Heb je interesse in onze collectie? Neem dan contact op!

Direct uit voorraad leverbaar!

De stoffen uit onze OER Gordijnen collectie zijn natuurlijk als coupon te bestellen, maar waarom niet geconfectioneerd? OER Gordijnen worden vakkundig geconfectioneerd in onze ateliers. Stof én confectie, een oersterke combinatie met de volgende voordelen:

  • Gemak: één order, één aanspreekpunt, één factuur
  • Stof wordt direct vanuit het magazijn in onze ateliers verwerkt, zonder extern transport
  • Wij kennen onze stoffen als geen ander en weten hoe we ze het beste kunnen verwerken
  • Alle confectie is mogelijk

 

Breng sfeer in je interieur

Je bent op zoek naar raambekleding maar weet nog niet wat en met welke stof? Vitrage, inbetween of overgordijnen? Bij OER gordijnen ben je op het juiste adres, voor elke sfeer en elk budget!

In onze collectie vind je allerlei mogelijkheden voor diverse soorten raamdecoratie met vele mooie gordijnstoffen. Ga naar onze moodboards en doe inspiratie op!

Wil je een OER gordijn kopen? Bekijk dan welke OER dealers er bij jou in de buurt zijn!

Vitrage

Inbetweens

Overgordijnen

Vitrage

Vitrages (of glasgordijnen) hebben de unieke eigenschap dat ze een verzachtende invloed op de sfeer uitoefenen in de woon- of slaapkamer. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd waardoor het interieur een gezellig besloten karakter krijgt met een vriendelijke uitstraling.

Glasgordijnen hebben als voordeel dat ze zowel modieus (kleuren en dessins) als praktisch (lichttempering en doorzichtig) kunnen zijn.

De glasgordijnen van OER voldoen aan de hoogste eisen wat betreft kwaliteit van de garens en gebruikte weef- en verftechnieken. Dit komt ten goede aan de levensduur van jouw gordijnen.

Inbetweens

In het huidige tijdbeeld zijn de inbetween gordijnen niet meer weg te denken. Door het gebruik van volle garens zitten inbetweens qua doorzichtigheid tussen vitrage en overgordijnen in. Hiermee zorgen ze voor een prachtige lichtinval met de uitstraling van natuurlijke materialen. Door de vele variaties in kleur en dessin vind je voor elk interieur een passende inbetween.

Kies voor een enkele plooi om je interieur strak en rustig te houden. Bij een dubbele plooi krijgt je inbetween een rijkere, en klassieke uitstraling. Een plooitype die je met allerlei interieurstijlen kunt combineren is de waveplooi. Met zijn sierlijke en gelijkmatige golven worden de plooien gelijkmatig verdeeld.

Overgordijnen

Onze, veelal, kamerhoge overgordijnen kenmerken zich door mooie en eenvoudige elementen, stoffen die kleurecht zijn en nauwelijks krimpen. Garens met een natuurlijke uitstraling, beschikbaar in een veelheid aan kleur en charisma. Van lichtdoorlatend tot verduisterend, wij weten wat goed is voor jouw interieur.

Wil je een OER gordijn kopen?

Wil je meer informatie over onze collectie?

Responsive Styles Large Desktop And Above
(min-width: 1405px)
Responsive Styles Standard Desktop Only
(min-width: 1100px) and (max-width: 1405px)
Not defined
(min-width: 981px) and (max-width: 1100px)
Responsive Styles Tablet And Below
(max-width: 980px)
Responsive Styles Tablet Only
(min-width: 768px) and (max-width: 980px)
Responsive Styles Smartphone Only
(max-width: 767px)
Responsive Styles Smartphone Portrait
(max-width: 479px)